Internetowy sklep Grupy LUX MED

Pacjenci Grupy LUX MED mogą kupować usługi za pośrednictwem internetu. Umożliwia to e-Oferta - nowa aplikacja uruchomiona na stronie www.luxmed.pl.

e-Oferta to sklep internetowy, pozwalający pacjentom nabyć usługi dla siebie oraz bliskich,z których mogą następnie skorzystać w Centrach Medycznych Grupy. Oferta, skierowana przede wszystkim do klientów indywidualnych, pozwala na zakup i dokonanie płatności bez konieczności wychodzenia z domu. Jest to już kolejne, po e-rezerwacji, innowacyjne rozwiązanie wprowadzone na platformie Portal Pacjenta.

Cały moduł jest bardzo przejrzysty i umożliwia pacjentowi sprawną nawigację po ofercie podzielonej na sekcje produktów: dla dzieci, dorosłych i seniorów. Zakupów można dokonywać bez rejestracji, co jest szczególnie korzystne dla osób chcących szybko nabyć daną usługę. Dla klientów, którzy jednak skorzystają z opcji rejestracji przygotowane zostały dodatkowe funkcjonalności, takie jak np. możliwość stałego podglądu wykupionych pakietów czy oferty specjalne. Na platformie można również pobrać dokumenty czy np. przedłużyć umowę.

e-Oferta to kolejny etap rozwoju Portalu Pacjenta, który stanowi usprawnienie komunikacyjne pomiędzy Grupą a naszymi klientami. Jest to przykład realizowania strategii, w której szczególny nacisk kładziemy na rozwój innowacyjnych rozwiązań przekładających się na wysoki standard opieki. Niedawno wprowadziliśmy e-podpis, który umożliwia w pełni elektroniczne zarządzanie dokumentacją medyczną pacjentów. Jako pierwsi w Polsce zastosowaliśmy to udoskonalenie organizacyjne na tak dużą skalę - mówi Anna Rulkiewicz, Prezes Grupy LUX MED.